Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Μετά το «ναυάγιο» με Σλούκα, ο Άρης κινείται για τον Βεργίνη

Στον Άρη έχουν προχωρήσει σε μία διαδικασία ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ και αφού αυτή ολοκληρωθεί θα κινηθούν με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν και τις προτιμήσεις του Σάρον Ντρούκερ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης χρειάζεται έναν καλό οργανωτή, έναν παίκτη που θα μπορεί να σκοράρει φυσικά, αλλά παράλληλα να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και στους συμπαίκτες του για να πράξουν κάτι ανάλογο.

Ο Κλαρκ, οποίος βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου, είναι παίκτης σκόρερ, αλλά όχι πλέι μέικερ και σε συνδυασμό με το βαρύ συμβόλαιο του είναι λογικό να αποτελέσει παρελθόν για τους «κίτρινους».

Ωστόσο τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα του Άρη δυσκολεύουν τους «κίτρινους» να κινηθούν όπως επιθυμούν στην αγορά και να πάρουν όποιον παίκτη θέλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης μετά τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο πολύ δύσκολα θα εντάξει στο δυναμικό του, έχει βάλει στο μάτι τον πολλά υποσχόμενο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Βεργίνη.

Έναν παίκτη, ο οποίος έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα, γνωρίζει καλά τη θέση του πλέι μέικερ, αλλά προέρχεται από δύο χρόνια λίγων συμμετοχών. Η θητεία του παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ πριν παίξει στο «τριφύλλι», είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ήταν ο... εγκέφαλος του «δικέφαλου» του Βορρά εκείνη την περίοδο, επομένως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Την περυσινή περίοδο ο Βεργίνης έπαιξε σε 10 παιχνίδια και είχε 2,5 πόντους και 0.5 ασίστ σε 6,8 λεπτά ανά αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...