Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Ντιόπ

Την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, καθώς επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πόρτσμουθ για την παραχώρηση του σενεγαλέζου μεσοαμυντικού, ο οποίος έρχεται απόψε (10/7) στην Αθήνα μαζί με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, Σταύρος Αδαμίδης τα βρήκε με τον με τον εκτελεστικό διευθυντή της Πόρτσμουθ, Ανδρέα Ανδρονίκου, αφού οι Πόμπεϊς έριξαν τις απαιτήσεις τους και έτσι ο Ντιόπ πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

Η Πόρτσμουθ θα πάρει περίπου τριακόσιες χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα λάβει μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν και έτσι έδωσε το ΟΚ για να γίνει η μεταγραφή. Αλλωστε, με τον παίκτη η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό.

Κατά συνέπεια, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Λονδίνο, έχοντας μαζί του και τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, με τους δύο άνδρες να φτάνουν απόψε (10/7) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Κατόπιν, το "Θηρίο" θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=69040#ixzz0tIhGQisF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...