Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ιμπαγάσα: Ηρθα για τον τίτλο!


Με καθυστέρηση δύο ωρών έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (10/7) στην Ελλάδα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου με τους ερυθρόλευκους. Παρότι ακόμη δεν έχει υπογράψει στους πειραιώτες και στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε κανείς άνθρωπος της ΠΑΕ για να τον υποδεχθεί (!), ο 34χρονος άσος μίλησε ως παίκτης της ομάδας!

Αν και αρχικά ο αργεντίνος ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 16:30GR, τελικά πάτησε ελληνικό έδαφος λίγα λεπτά μετά τις 18:30GR, όπου τον περίμεναν 20 οπαδοί του Ολυμπιακού για να τον αποθεώσουν.

Στα πρώτα του λόγια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών, εμφανίστηκε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι η ομάδα έχει χάσει το πρωτάθλημα μετά από χρόνια και στόχος μου είναι να πάρουμε ξανά τον τίτλο", είπε αρχικά ο Ιμπαγάσα και πρόσθεσε:

"Δεν έχω μιλήσει με κάποιον αργεντίνο συμπαίκτη μου. Γνωρίζω για το φανατικό κοινό του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη", δήλωσε στα γρήγορα ο αργεντίνος μεσοεπιθετικός προτού επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που τον περίμενε.

Ο Ιμπαγάσα κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, καθώς το βράδυ θα συναντηθεί με ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις τελευταίες συζητήσεις και στη συνέχεια θα ξεναγηθεί τόσο στους χώρους του Καραϊσκάκη, όσο και σε αυτούς του Ρέντη.

Την Κυριακή (11/7) το πρωί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=69054#ixzz0tIfSik9R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...