Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Πήρε Μπαρέρο και Καζναφέρη ο Αρης

Παίκτης του Αρη είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) ο Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Ο 30χρονος τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Juan Manuel Barrero (Juanma) για ένα χρόνο", ανέφερε η ανακοίνωση της κίτρινης ΠΑΕ, που αναρτήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/7).

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Χουάνμα δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Στην Ισπανία ο ΑΡΗΣ έχει πολύ καλό όνομα και δεν δίστασα στιγμή όταν μου έγινε η πρόταση.

Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της παρουσίας σε μία ομάδα που προπονητής είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=69059#ixzz0tIdfL8wH
Στην απόκτηση του μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα Κώστα Καζναφέρη προχώρησε ο Άρης. Για όνειρο που πραγματοποιήθηκε έκανε λόγο ο 23χρονος ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να βοηθήσει του Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για τηνη απόκτηση του Καζναφέρη έχει ως εξής: «H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση από τον ΠΑΣ Γιάννενα με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Καζναφέρη. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 22-06-1987. Έχει ύψος 1.77 και είναι 74 κιλά. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας το 2004 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005 είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Πήρε μεταγραφή για τα Γιάννενα όπου από τον Ιανουάριο του 2006 ως και σήμερα είχε 65 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ενδιάμεσα για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πυρσό Γρεβενών για 13 αγώνες. Συνολικά έχει 108 συμμετοχές και 4 γκολ».



Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Κώστας Καζναφέρης μίλησε στο arisfc.gr σημειώνοντας: «Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα η σημερινή καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Για μένα ήταν όνειρο ζωής η μεταγραφή σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ και για αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...