Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός Βόλου: Εφτάσε μια ενδεκάδα με τον Σκάρο!

Μια ολόκληρη... ενδεκάδα νέων παικτών συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, που ανακοίνωσε το Σάββατο (10/7) την απόκτηση του Κώστα Σκάρου από το Αιγάλεω. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός είναι ο ενδέκατος παίκτης που αποκτάνε οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας και έπεται και συνέχεια...

Ο Σκάρος ξεκίνησε την καριέρα του στο Κερατσίνι και ακολούθησε το Χαϊδάρι, ο Ηλυσιακός και το Αιγάλεω, όπου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 25 συμμετοχές και 3 τέρματα.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισε πως υπάρχει δίψα στην ομάδα του Βόλου για διακρίσεις.
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας. Το σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φίλαθλοι, είμαστε όλοι διψασμένοι για διακρίσεις και επιτυχίες, οπότε οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό", είπε αρχικά ο Σκάρος.
Και κατέληξε λέγοντας: "Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να μας στηρίζουν σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα και να κάνουν το Πανθεσσαλικό την πιο δυναμική έδρα της περιφέρειας, που θα ξεχωρίζει για τον παλμό και το fair play".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=69042#ixzz0tIkEmjDe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...