Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το χταπόδι μίλησε: Η Ισπανία Πρωταθλήτρια Κόσμου

Τελικά ο Paul, το περίφημο χταπόδι – μέντιουμ έκανε την πρόβλεψή του για το Μουντιάλ. Αν θέλετε να ξέρετε από τώρα λοιπόν ποια ομάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, μάθετε ότι αυτή θα είναι η ... Ισπανία.

Το φημισμένο χταπόδι του Ομπερχάουζεν κλήθηκε το μεσημέρι να επιλέξει την τροφή του από δύο κουτιά που είχαν επάνω τους τις σημαίες της Ολλανδίας και της Ισπανίας και προτίμησε αυτήν που περιείχε το δεύτερο.

Μέχρι σήμερα καλούνταν να προβλέψει τους αγώνες της Γερμανίας και πετύχαινε πάντα διάνα: τις νίκες με Αυστραλία, Γκάνα, Αγγλία και Αργεντινή αλλά και τις ήττες από Σερβία και Ισπανία. Για πρώτη φορά κλήθηκε όμως να προβλέψει αγώνα στον οποίο δεν συμμετέχουν τα «πάντσερ».

Αν σας ενδιαφέρει πάντως, για τον μικρό τελικό ο Πολ πρόβλεψε νίκη της Γερμανίας επί της Ουρουγουάης.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι γερμανοί έχουν εξοργιστεί επειδή ο Πολ έπεσε μέσα στην ήττα από την Ισπανία στον ημιτελικό. Για αυτό και έχουν κατακλύσει το facebook με απειλητικά μηνύματα: «Θέλουμε να τον φάμε ψητό στα κάρβουνα με λεμόνι!», γράφουν αρκετοί, ενώ ακόμα και η εφημερίδα «Berliner Kurier» κυκλοφόρησε με τίτλο σε άρθρο της: «Ρίξτε το χταπόδι στο τηγάνι!».

Μάλιστα, με τον Πολ ασχολήθηκε ακόμα και η ισπανίδα υπουργός Περιβάλλοντος  Έλενα Εσπινόζα που βλέποντας αυτές τις απειλητικές διαθέσεις των γερμανών και χαρούμενη από τη νίκη της ομάδας της, δήλωσε ότι θα προβεί σε ενέργειες για την προστασία του χταποδιού! Λογικό βέβαια, ειδικά τώρα που ο Πολ τους προβλέπει και ως πρωταθλητές κόσμου!

Βρε τον Πολ. Μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Μέρκελ και Θαπατέρο φαίνεται ότι είναι ικανός να δημιουργήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...