Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Παναθηναϊκός: Σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ

Το σήριαλ του προέδρου του Παναθηναϊκού έπειτα από περίπου δύο μήνες θα λάβει τέλος στο σημερινό Δ.Σ (17:00) καθώς θα γίνει γνωστός ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα. «Επτασφράγιστο» μυστικό η επιλογή Τζίγγερ.
Όταν ο Νικόλας Πατέρας ανακοίνωνε στις 21 Μαϊου την απόφαση του να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο εξαιτίας της… λάσπης και του «πολέμου» που δέχθηκε αν και οδήγησε τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι περίπου δύο μήνες μετά οι νταμπλούχοι θα παρέμεναν ακέφαλοι και ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα είχε βρει τον αντικαταστάτη του Πατέρα. Τελικά η ώρα της κρίσης έφτασε και σήμερα ο το απόγευμα στις 5 ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» θα κάνει γνωστή μέσω των εκπροσώπων του στο Δ.Σ την επιλογή του για την προεδρία.

«Επτασφράγιστο» μυστικό ο νέος πρόεδρος
Εξάλλου εδώ και μία εβδομάδα έχει βρει τον εκλεκτό, το όνομα του οποίου έχει κρατήσει σαν «επτασφράγιστο» μυστικό. Το μόνο που έχει προκύψει είναι ότι πρόκειται για ένα άτομο που θα είναι πρόσωπο κύρους, ευρύτερης αποδοχής και πανελλήνια γνωστό. Το ζητούμενο για τον μεγαλομέτοχο είναι η λύση που προωθεί να μην τον φέρει για ακόμη μια φορά απέναντι στον κόσμο και τους υπόλοιπους μετόχους ενώ ο νέος πρόεδρος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι… γλάστρα!

Επικοινωνία με μετόχους
Κάποιες φήμες αναφέρουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επικοινώνησε με ορισμένους μετόχους και τους ανακοίνωσε την απόφαση του για τον νέο πρόεδρο. Όμως όπως είναι εύκολα κατανοητό τους ζήτησε να μην διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω. Μάλιστα είχε προειδοποιήσει πως αν το όνομα του νέου προέδρου δει το φως της δημοσιότητας τότε αυτόματα η πρόταση του θα είχε αποσυρθεί.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...