Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Τυνήσιο αμυντικό Ανίς Μπουσαΐντι

Θεσσαλονίκη
Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει η υπόθεση Ανίς Μπουσαΐντι. Ο «δικέφαλος» του Βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον Τυνήσιο αμυντικό, ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα να ταξιδέψει στη Γερμανία για να συναντηθεί από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο ΠΑΟΚ με τον Μπουσαΐντι είχαν θετική κατάληξη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε με τις ενέργειές της να πείσει τον Τυνήσιο να επισπεύσει τις διαδικασίες αποδέσμευσής του από τη Σάλτσμπουργκ.

Ο 29χρονος αμυντικός θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο «δικέφαλος» του Βορρά καλύπτει μία από τις άμεσες ανάγκες του, αφού η απομάκρυνση του Αραμπατζή δημιούργησε κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Μπήκε ο Ίβιτς, αποχώρησε ο Μουσλίμοβιτς

Στο μεταξύ, η προετοιμασία στο Μπροκενάου συνεχίστηκε με τον Βλάνταν Ίβιτς να παίρνει μέρος κανονικά στην προπόνηση της Κυριακής. Οι ενοχλήσεις του Σέρβου στο δεξί μηρό αποδείχτηκαν επιπόλαιος και κατάφερε να γυμναστεί κανονικά.

Αντίθετα, την Κυριακή ήταν σειρά του Μουσλίμοβιτς να εγκαταλείψει το πρόγραμμα του Μπερέτα. Ο Βόσνιος αποχώρησε στο τελευταίο μισάωρο και δεν συμμετείχε στο οικογενειακό δίτερμα. Το ιατρικό επιτελείο πάντως τονίζει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Εκτός διπλού έμεινε κι ο Σαλπιγγίδης, που έχει ξεκινήσει πρόγραμμα για να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος της φυσικής κατάστασής του, κάτι που συμβαίνει και με τον Στέλιο Μαλεζά.

Ο διεθνής αμυντικός ωστόσο, συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής. Αποθεραπεία και ενδυνάμωση έκαναν οι τραυματίες Λίνο και Κριστιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...