Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Θέλει να «δέσει» τον Τζιμπούρ!

Η επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει στο δυναμικό της τον Ράφικ Τζιμπούρ ήταν γνωστή. Εκδηλώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πρόσφατη συνομιλία του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον «τρομοκράτη», στο διάστημα της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και την Τρίτη (20/7) πήρε επίσημη μορφή.
Οπως αποκάλυψε ο «Sentra 103,3», ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Αλγερινού επιθετικού, Γιάννη Λυπημένο και του μετέφερε την επιθυμία της «Ενωσης» να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι δύο άνδρες δεν μπήκαν σε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα αλλά και τη χρονική διάρκεια της προτεινόμενης νέας συνεργασίας. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών και αφού πρώτα ενημερωθεί και ο Τζιμπούρ.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται η νέα συνάντηση να γίνει ακόμα και την Τετάρτη (21/7), ίσως και παρουσία και του «τρομοκράτη», ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της «Ενωσης» η οποία γύρισε από την Αυστρία.
Πάντως, έτσι και αλλιώς και μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ προχωρά σε επίσημη κρούση ανανέωσης της συνεργασίας σε έναν παίκτη που μέχρι πρότινος έμοιαζε «ξένο σώμα» και «μαύρο πρόβατο», είναι ενδεικτικό του πόσο, πλέον, τον υπολογίζει και θέλει να τον κρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...