Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα Ηρακλή σε ΠΑΟΚ και Αρη για τη διαιτησία

Κάλεσμα στις διοικήσεις ΠΑΟΚ και Άρη έκανε σήμερα, με σχετικές επιστολές που στάλθηκαν, η ΠΑΕ Ηρακλής. Αντικείμενο της πρόσκλησης το πρόβλημα της διαιτησίας και η αντιμετώπισή του.
Στις επιστολές προτείνεται συνάντηση των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, σε διοικητικό επίπεδο, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της Διαιτησίας, που από τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League βρίσκεται στην επικαιρότητα.
Σκοπός της πρωτοβουλίας της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, όπως αναφέρεται, είναι η διεξοδική εξέταση του σημαντικού αυτού θέματος και η αναζήτηση πιθανής κοινής στάσης των τριών ΠΑΕ.
Αναμένονται οι απαντήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Αρης στην "κυανόλευκη" πρόσκληση.
Απορρίφθηκε η έφεση του ΟΦΗ κατά της αδειοδότησης του Ηρακλή
Οριστικό τέλος στις νομικές διεκδικήσεις του ΟΦΗ εις βάρος του Ηρακλή σε επίπεδο CAS φέρνει η απόρριψη απ' το Ανώτατο Αθλητικό δικαστήριο της έφεσης των Κρητικών. Όπως έγινε γνωστό σήμερα το CAS απέρριψε την έφεση του ΟΦΗ κατά της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής, με συνέπεια η κρητική ΠΑΕ να βγει, πλέον, έξω από κάθε διεκδίκηση όσον αφορά στη συμμετοχή της στη Σούπερ Λιγκ στη θέση των Θεσσαλονικέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...