Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ρουμενίγκε: Η FIFA να αποζημιώνει τους συλλόγους

Μέρος των κερδών της FIFA από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής να διατεθεί στους συλλόγους ως αποζημίωση για τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών με τις Εθνικές ομάδες, ζήτησε η ένωση των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο πρόεδρος της ένωσης Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε τόνισε, ότι η FIFA έχει την οικονομική δυνατότητα να αποζημιώνει τους συλλόγους για το διάστημα που δεν αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές εξ αιτίας τραυματισμών με τις Εθνικές ομάδες. Ο Ρουμενίγκε που παράλληλα είναι και πρόεδρος της Μπάγερν, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του Άριεν Ρόμπεν.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός των Βαυαρών επέστρεψε τραυματίας από το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται ύστερα από τρεις μήνες. Ο Γερμανός παράγοντας δήλωσε ότι οι συζητήσεις με την UEFA για το συγκεκριμένο θέμα έχουν προχωρήσει, όμως με τη FIFA δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Επίσης οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ασκούν πιέσεις στη FIFA ώστε να σταματήσουν να διεξάγονται τα φιλικά των Εθνικών ομάδων κάθε Αύγουστο, τα οποία τα χαρακτηρίζουν ανούσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...