Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού

Με σύνθημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος (πρώτου μετά το 1997) έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Τα φώτα έπεσαν στον νέο προπονητή της ομάδας, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και φυσικά στην πιο τρανταχτή μετεγγραφή του καλοκαιριού, τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, τον Ίβκοβιτς, αλλά και τον Σπανούλη: “Η ομάδα χτίστηκε με επιλογές του κυρίου Ίβκοβιτς. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έστω έτσι όπως διεξάγεται στην Ελλάδα, να κρατήσουμε το Κύπελλο και να πάμε στο φάιναλ φορ. Έχουμε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και καινούριο προπονητή, που είναι η ζωντανή ιστορία του μπάσκετ. Θυμάμαι το ΄97 που γυρνάγαμε με τον κύριο Ίβκοβιτς από τη Ρώμη και με το κύπελλο. Αυτά μας έχουν κάνει να ασχολούμαστε με την ομάδα που αγαπάμε και λατρεύουμε, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν και τον πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό, ώστε να τον πάμε στην κορυφή. Κάναμε την κορυφαία μετεγγραφή στην Ευρώπη. Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να έρθει στον Ολυμπιακό για τίτλους. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του παίκτη και του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι και οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν, όπως ο Νεστέροβιτς και ο Νίλσεν, θα μας βοηθήσουν να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της διαιτησίας και τις προτάσεις που διατύπωσε προσφάτως ο Ολυμπικαός. “Με τον κ. Βασιλακόπουλο οι σχέσεις μας, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ φιλικές, αλλά θα περιμέναμε μια απάντηση. Είναι δυνατόν να ακούμε από το ραδιόφωνο δηλώσεις του κυρίου Τσαγκρώνη αι να μην έχουμε πάρει, τουλάχιστον, μια απάντηση από την ομοσπονδία;. Διάβασα τη συνέντευξή του. Θα του πρότεινα, την άλλη φορά, να προσπαθήσει να κάνει την κλήρωση του Κυπέλλου όχι σε κεσέδες από γιαούρτι, αλλά σε κανονική κληρωτίδα. Και κυρίως να μη λέει ψέματα!”

Ερωτηθείς ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αν υπάρχει η πρόθεση κατασκευής ιδιόκτητου γηπέδου, είπε: “Το θέμα του γηπέδου δεν μπορώ να πω ότι μας προβληματίζει τώρα. Είναι γνωστό ότι θα είμαστε στο ΣΕΦ και προχωράμε. Πρέπει να αναλογιστούμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν αξίζει να γίνει γήπεδο, με όλες τις συνθήκες που υπάρχουν.”

Σχολιάστηκε επίσης η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να μειώσει την ποινή αποκλεισμού από 9 σε 6 αγωνιστικές. “Ήταν εσφαλμένη, αλλά τη σεβόμαστε απόλυτα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πήγαν κάποια άτομα, εισέβαλαν στο γήπεδο. Η αστυνομία είναι υπεύθυνη γι΄ αυτό. Εμείς τι να κάνουμε. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις. Είπαμε τις θέσεις μας, κάναμε ανθρώπινη ασπίδα με κίνδυνο της δικής μας σωματικής ακεραιότητας. Εκκενώθηκε γήπεδο σε αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, δεν έχει ξαναγίνει. Η εφημερίδα Πράσινη έγραφε για μένα και τον αδελφό μου "οι αλήτες που έχουν τα ηνία" και είναι εφημερίδα του κ. Γιαννακόπουλου. Δεν είδα κανέναν να μιλάει. Πέρασε απαρατήρητο. Βγήκε εφημερίδα συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ και είπε διάφορα και μας αποκάλεσε αλήτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...