Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Απέχουν από τις προπονήσεις οι πολίστες του Ολυμπιακού

Οι πολίστες του Ολυμπιακού αρνήθηκαν εκ νέου να ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν που αρχίζει σε ένα μήνα, καθώς ακόμα δεν έχουν επιλυθεί τα οικονομικά προβλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι απλήρωτοι σχεδόν ένα χρόνο και αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, δεν πρόκειται να πέσουν στην πισίνα.

Οι παίκτες είχαν συνάντηση σήμερα με τον διευθυντή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Άκη Λογοθέτη και του εξέθεσαν τα αιτήματά τους. Όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι σε θέση να καταβάλει στους πολίστες τα οφειλόμενα, με αποτέλεσμα αυτοί να αποφασίσουν να μην προπονηθούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» που όλο αυτό το διάστημα γυμνάζονται μόνοι τους, είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν αυστηρή στάση και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δεν η διοίκηση δεν κάνει πράξη τα όσα τους υποσχέθηκε εδώ και μήνες.
Άμεση λύση στα προβλήματα που υπάρχουν ζήτησε να δοθεί ο Βαγγέλης Πάτερος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με γραπτή του δήλωση τόνισε:
«Οι αθλητές σήμερα στην πρώτη συγκέντρωση αρνήθηκαν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις προετοιμασίας. Είμαι και εγώ μέλος της ομάδας και έχω τα ίδια προβλήματα με τους αθλητές μου, των οποίων τη στάση κατανοώ απόλυτα παρά το γεγονός ότι προσπάθησα, προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ ώστε να δοθούν λύσεις. Φτάσαμε όμως στο απροχώρητο και αυτές οι λύσεις πρέπει να δοθούν άμεσα για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού πόλο και το καμάρι των φιλάθλων μας».
Οι πολίστες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με το εξής περιεχόμενο:
«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η ομάδα που κατέκτησε τα δύο τελευταία νταμπλ αήττητη, θα έφθανε στα πρόθυρα της διάλυσης.
Το διάστημα αυτό σημαδεύτηκε από γεγονότα τα οποία είναι πρωτόγνωρα για το τμήμα μας, όπως το να παρακαλάμε για χρήματα που αντιστοιχούν στο Σεπτέμβριο, το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων ή να μην πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του νταμπλ, όντας 7 μήνες απλήρωτοι.

Τηρήσαμε όλες τις υποσχέσεις που δώσαμε στη διοίκηση, τον κόσμο του Ολυμπιακού και στους εαυτούς μας. Αξιολογώντας τα όλα αυτά, η διοίκηση μας καλεί αρχές Αυγούστου να μας ανακοινώσει πως τα οφειλόμενα της σεζόν 2009-10 θα καταβληθούν τμηματικά έως τον Δεκέμβριο του 2011! Επιπλέον οι συμφωνίες της σεζόν 2010-11, θα τηρηθούν μειωμένες κατά 40%.

Από την τελευταία συνάντηση με τον αντιπρόεδρο κ. Κεντ, έχοντας πάρει νέες διαβεβαιώσεις πως με την έναρξη της προετοιμασίας θα έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα, έχουν περάσει δύο μήνες απόλυτης σιωπής. Η απόφασή μας είναι να απέχουμε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...