Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αποφεύγει την εγχείρηση ο Μπουρούσης

Αποφεύγει οριστικά την εγχείρηση ο Γιάννης Μπουρούσης που σε 10 μέρες αρχίζει ξανά προπόνηση με μπάλα. Οι εξετάσεις έδειξαν πως το κόκκαλο στο δεξί χέρι έχει «θρέψει» κατά 80% και τις επόμενες 10 μέρες θα δουλέψει στην φυσική κατάσταση, την οποία οι εργομετρικές εξετάσεις δεν βρήκαν και στην καλύτερη δυνατή φάση, ενώ είχε και κάποια παραπανίσια κιλά.

Στο μεταξύ μέσα στις επόμενες μέρες θα λυθεί μάλλον η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μιχάλη Πελεκάνο, ενώ ο Ίβκοβιτς θα αποφασίσει για το μέλλον του Ζόραν Έρτσεγκ στην ομάδα. Εξάλλου τυπικό φαίνεται πως είναι το θέμα της παραχώρησης του Κώστα Σλούκα στον Άρη. Αυτό που απομένει είναι να καταθέσει ο Αρης το ποσοστό της προκαταβολής που έχει συμφωνηθεί για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του νεαρού γκαρντ στην ομάδα της Θεσαλονίκης.

Απολογισμός

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε απολογισμό για τα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός επί τουρκικού εδάφους, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της
ΚΑΕ:

“Σε μία εβδομάδα δώσαμε πέντε αγώνες και πιέσαμε πολύ τα παιδιά. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να υπάρξει υπομονή απ’ όλους και πίστωση χρόνου. Είδα μεγάλη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στην Τουρκία μέχρι αυτό με την Εφές Πίλσεν. Αυτή την περίοδο βλέπουμε τι μπορούμε να κερδίσουμε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Γι΄ αυτό δουλεύουμε. Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία είχα πει στους συνεργάτες μου να προσέξουν τα νέα παιδιά. Τον Παπανικολάου, τον Μαυροκεφαλίδη και τον Σλούκα. Πιστεύω ότι πετύχαμε. Ο Παπανικολάου ήταν πολύ τρομαγμένος πριν απ΄ αυτά τα παιχνίδια και είναι θετικό το ότι μπήκε καλά στην ομάδα. Οι έμπειροι παίκτες που συμμετείχαν και στο Παγκόσμιο θα βρουν αργότερα ρυθμό. Δεν είναι τώρα η ώρα να χάσουν ενέργεια. Ο Ράσο Νεστέροβιτς έκανε προετοιμασία μετά από δέκα χρόνια και τα έδωσε όλα. Ο Λούκας και ο Κέσελι θα μπορούσαν περισσότερο, αλλά είχαν το πρόβλημα που τους έφερε πίσω. Προσπάθησαν όμως κι αυτό μετράει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...