Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οριστικό «όχι» από Μπιτσαξή. Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη

Εξακολουθεί να επιμένει ο Παναγιώτης Μπιτσαξής για τη μη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη για την 6η αγωνιστική.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού με νέα παρέμβαση απαγόρευσε την παρουσία των «ερυθρόλευκων» οπαδών στα Πηγάδια, με αιτιολογία τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πόλη των Σερρών στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά και για κάποιεςφωτοβολίδες που έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 3η ημέρα του πρωταθλήματος.

Η δυσαρέσκεια των Πειραιωτών είναι έντονη, καθώς θεωρούν άδικη την απόφαση του γ.Γ.Α. και πιστεύουν πως είναι λάθος η σύγκριση των επεισοδίων στις Σέρρες με εκείνα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Καβάλα.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν πως ότι έγινε στο Ηράκλειο την περασμένη Κυριακή, όταν και ο Εργοτέλης παραχώρησε εξέδρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να συμβεί και στην Ξάνθη. Μέχρι στιγμής ο ακριτικός σύλλογος δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει «ελεύθερα» εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, την ώρα που η αρχική πρόθεση του ήταν να παραχωρήσει 2.000 για οργανωμένη μετακίνηση των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...