Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό

Σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (70' Χριστοδουλόπουλος). Οι “πράσινοι” δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους γηπεδούχους που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, και έτσι το “τριφύλλι” έφτασε εύκολα στο 'τρίποντο”.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε την πρωτοβουλία, απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν τους «πράσινους», που σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την περιοχή του Μιχαηλίδη, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι Περιστεριώτες από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν να προσέχουν την άμυνά τους και προσπαθούσαν να βγουν στην κόντρα χωρίς επιτυχία.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε βελτιωμένος, όμως μην φανταστεί κανείς ότι έπαιξε σπουδαία μπάλα. Απλά η εικόνα του ήταν καλύτερη συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο και σε αυτό βοήθησε η είσοδος του Καραγκούνη, που με την παρουσία του νοικοκύρεψε κάπως τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα ανέβασε την απόδοσή του και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος πέρασε αριστερά και δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα του Ατρόμητου. Σε ένα από αυτά κατάφερε στο 70’ να σκοράρει και να διώξει να το άγχος από την ομάδα. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» έλεγξαν το ρυθμό και έφθασαν με σχετική ευκολία στη νίκη, καθώς ο Ατρόμητος έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει.

Το φιλμ του αγώνα

16' Καλό σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κατσουράνη και κατέληξε κόρνερ.
21' Σουτ του Γκαρσία λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόνατραρε στον Νεμπεγλέρα και κατέληξε κόρνερ. Η μπάλα είχε πάρει περίεργη τροχιά και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.
22’ Ο Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σισέ έπιασε απευθείας το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως απέκρουσε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή Μπρίτο.
33’ Ο Σισέ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Γκαρσία έδωσε με τη μια στον Γκοβού, όμως το σουτ του τελευταίου από πλάγια δεξιά θέση εντός περιοχής, κατέληξε άουτ.
42’ Ο Βύντρα μετά από ωραία κίνηση και προσποίηση στον Σφακιανάκη, σέντραρε από τα δεξιά, ο Γκοβού προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας, δίχως όμως να τα καταφέρει.
47’ Μακρινή μπαλιά του Κατσουράνη στο κέντρο της αντίπαλης περιοχής, ο Σισέ έπιασε στην κίνηση του σουτ, όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ατρόμητου.
56' Σέντρα του Μαρίνου από τα δεξιά, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μιχαηλίδη.
61’ Από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία από τα δεξιά, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, όμως έδιωξε με γροθιές ο Μιχαηλίδης.
67' Ωραία πάσα του Λούις Γκαρθία για τον Σισέ που έκανε απευθείας το σουτ, αλλά ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε.
68’ Ο Καμαρά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τζόρβα που είχε βγεί μακριά από την εστία του, όμως το πλασέ του ήταν χλιαρό και οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού πρόλαβαν να απέκρουσαν.
70’ ΓΚΟΛ (0-1). Ο Χριστοδουλόπουλος δέχτηκε την μπάλα στην γωνία της περιοχής και αριστερά από κεφαλιά πάσα του Σισέ, πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια, απέφυγε τον Νάστο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
79’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Σισέ έκανε σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μιχαηλίδη και κατέληξε άουτ.
83' Σε σουτ του Σιμάο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.

ΣΚΟΡΕΡ: 70’ Χριστοδουλόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμαρά, Μελισσάς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Βινιάλ (19’ Μελισσάς), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος (77’ Καραλής), Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Καμαρά (69’ Περόνε).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (55’ Μαρίνος), Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Γκοβού (57’ Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος (83’ Ιωαννίδης), Γκαρσία, Σισέ. enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...