Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ατομικό ο Σπυρόπουλος, χάνουν και τον Ατρόμητο Νίνης-Λέτο

Τα προβλήματα τραυματισμών στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Νιόπλια, ο οποίος είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Νίκο Σπυρόπουλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

Παράλληλα, ούτε την Παρασκευή προπονήθηκαν κανονικά οι Νίνης και Λέτο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προλάβουν το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ θεραπεία έκανε ο Μπουμσόνγκ.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, η οποία έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας με γκολ σε μικρές εστίες.

Φήμες για Οκάκα

Το ταξίδι του football manager του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου, στην Ιταλία ήταν αρκετό ώστε να προκαλέσει φήμες περί ενδιαφέροντος των «πρασίνων» για την απόκτηση του Στέφανο Οκάκα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» αναφέρει ότι από κύκλους μάνατζερ διαρρέετε πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», εξετάζει την περίπτωση του, Νιγηριανής καταγωγής, Ιταλού επιθετικού.

Ο 21άχρονος ανήκει στην Ρόμα από το 2005, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Μοντένα, Μπρέσια και Φούλαμ. Μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει συμμετοχές και σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ιταλίας.

Η καριέρα του:
Σεζόν Ομάδα Συμ. Γκολ
2005 - σήμερα Ρόμα 30 2
2007 - 2008 (δαν.) Μοντένα 33 7
2009 (δαν.) Μπρέσια 16 2
2010 (δαν.) Φούλαμ 11 2
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...