Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Καλύτεροι μέρα με τη μέρα» είπε ο Μουσλίμοβιτς για τον ΠΑΟΚ

PAOK FC - PABLO GARCIA PEREZImage by axilleas4 via FlickrΠλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, καθώς ο ΠΑΟΚ συγκατοικεί με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην κορυφή του ομίλου και μάλιστα θεωρητικά έχει καλύτερο πρόγραμμα από τους Κροάτες και την 3η Βιγιαρέαλ. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που με την είσοδό του στο παιχνίδι «φρέσκαρε» την επίθεση του «Δικεφάλου» θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στην πρόκριση.

«Έπρεπε να επιτεθούμε αλλά και ταυτόχρονα να προσέχουμε στην άμυνα. Είχαμε συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές, ήταν καλή ομαδική δουλειά. Πλέον είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου και ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Δεν μου αρέσει να λέω ποιο παιχνίδι ήταν το καλύτερο μας. Χθες ήμασταν συμπαγείς, πήραμε τη νίκη και αυτό κρατάμε. Το χαρήκαμε πολύ γιατί περιμέναμε από πέρσι αυτή την ευρωπαϊκή εμπειρία και γι΄ αυτό άλλωστε πανηγυρίσαμε το γκολ του Βιερίνια», δήλωσε ο Βόσνιος επιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103fm.

«Ξεκουραστήκαμε με την διακοπή»
Τέτοιου είδους αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση. Και είναι αλήθεια ότι στον ΠΑΟΚ αναζητούσαν εναγωνίως μια μεγάλη νίκη, ούτως ώστε να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους, αλλά και στην βελτίωση της εικόνας του συνόλου. «Ξεκινήσαμε νωρίς φέτος τις υποχρεώσεις μας και καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κούραση που μας είχε καταβάλλει καθώς είχαμε δύσκολα παιχνίδια με Άγιαξ και Φενέρ. Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες μας βοήθησε πολύ να ξεκουραστούμε. Μπορεί να είμαστε επαγγελματίες αλλά η κόπωση δεν ξεπερνιέται ούτε με συμβόλαια ούτε με γιατρό. Τρέχεις αλλά τα πόδια σου είναι κουρασμένα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό», συμπλήρωσε ο Μουσλίμοβιτς ο οποίος αναφέρθηκε και στις αλλαγές προπονητών.

«Ίσως καταλαβαίνουμε καλύτερα τον κ. Χάβο»

«Σκεφτόμουν το θέμα αυτό τον τελευταίο καιρό και αναρωτιόμουν αν υπάρχει και δική μας ευθύνη όταν αλλάζουν οι προπονητές. Απλά όταν δεν μπορούν οι παίκτες να καταλάβουν το ποδοσφαιρικό μήνυμα και τη φιλοσοφία ενός προπονητή, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Ίσως δεν βρήκαμε την ισορροπία και τη χημεία με τους προηγούμενους προπονητές γι' αυτό και θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνουμε ευθύνη σε κανέναν. Καλό είναι να κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να κατηγορούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ξεπέρασε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις με τις αλλαγές προπονητών. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια από όλες τις απόψεις και όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι. Όταν πηγαίνει καλά, όλοι είναι χαρούμενοι και αν βουλιάζει φταίμε όλοι. Τον κ. Χάβο ίσως τον καταλαβαίνουμε περισσότερο, έχει το χάρισμα αυτό να τον καταλαβαίνουμε καλύτερα και να βγαίνει αυτό στο γήπεδο».
tovima.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...