Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ηλυσιακός – Καρύδας: “πάμε για αλλά”


photoΗ ήττα από τον Ηρακλή, κατά πολλούς ήταν ένα πλήγμα για τον Ηλυσιακό, αφού παίκτες και τεχνική ηγεσία περίμεναν το διπλό μέσα στο Ιβανώφειο, αλλά ο Σάκης Καρύδας στάθηκε στα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα και την έλλειψη χημείας, αφού Τόντιτς και Πρόγουελ δεν μετρούν πολλές ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Έλληνας πλέι μέικερ, ωστόσο, σημειώνει πως ο Ηλυσιακός θα βελτιώνεται από βδομάδα σε βδομάδα και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη.


Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε ένα παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Μας στοίχισε το κακό μας ξεκίνημα, κάποια λάθη αλλά και το γεγονός ότι οι Τόντιτς-Πρόγουελ είναι μαζί μας ελάχιστες μέρες, είπε ο Καρύδας και συμπλήρωσε:

Θεωρώ πως, εβδομάδα με εβδομάδα, θα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό θα φαίνεται μέσα στο παρκέ. Η ζωή συνεχίζεται και τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη. Έναν μεγάλο αντίπαλο, που, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να τον νικήσουμε, ώστε να πάρουμε την πρώτη νίκη μας στο φετινό Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...