Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Καβάλα : Kοντά σε Μάκιντος

Ο 28χρονος Αμερικανός Λαμόντ Μάκιντος μπορεί να ήρθε προ μηνός στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανελληνίου ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καβάλας.
photo
Ο απόφοιτος του Τζόρτζια Στέιτ αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του Σλοβένου Νέι Στρναντ με την διοίκηση της Καβάλας από το βράδυ του Σαββάτου να έχει καταθέσει πρόταση απόκτησής του και πλέον να αναμένει την απάντησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκιντος δείχνει θετικός και δεν αποκλείεται στην διάρκεια της εβδομάδας να κάνει και πάλι το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα αλλά τη φορά αυτή με τελευταία στάση την πόλη της Καβάλας και όχι την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο λόγος που είχε αποτελέσει την αιτία ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να αποφασίσει να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Πανελλήνιο ήταν η θλάση που είχε υποστεί με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ένα διάστημα όμως που ήδη έχει ξεπεραστεί με αποτέλεσμα ο Μάκιντος να είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά και αν συμφωνήσει και έρθει άμεσα στην Καβάλα να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας απέναντι στο Μαρούσι (13/11, 16:00).
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως το πρωί της Δευτέρας (08/11) πρόκειται να υποβληθεί σε εξέταση στον αχίλλειό του τένοντα ο Βασίλης Σύμτσακ όπου και θα διαπιστωθεί αν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι υπέστη μερική ή ολική ρήξη στο αριστερό του πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...