Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - "ταύρος" ο Μέλμπεργκ

Χαμογελά ο Βαλβέρδε
Ευχάριστα είναι τα πρώτα μηνύματα του Ολοφ Μέλμπεργκ. Ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στο Ρέντη, παρά το γεγονός ότι είχαν ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού κι έκανε θεραπεία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη και θα τεθεί στην διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με τον Εργοτέλη. Στο Ρέντη και ο Ιμπαγάσα, ο οποίος, όμως, δεν υπολογίζεται.

Το χτύπημα του Ολοφ Μέλμπεργκ στο ματς με τον Πανιώνιο ανησύχησε τους Πειραιώτες, αλλά η σημερινή μέρα καθησύχασε πολύ τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι πόνοι στην φτέρνα του έμπειρου αμυντικού έχουν σχεδόν υποχωρήσει κι όπως υπολογίζει το ιατρικό τιμ την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά.

Στο Ρέντη βρέθηκε επίσης κι ο Αριελ Ιμπαγάσα, αλλά αυτός δεν υπολογίζεται για την «μάχη» της Κρήτης. Ο Ισπανός μέσος έκανε θεραπεία, αλλά δεν θα είναι έτοιμος.

Αύριο, λοιπόν, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι είναι... κομβικής σημασίας! Αλλωστε το είχε δηλώσει κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το 5-0 με τον Πανιώνιο μπορεί να έφερε χαμόγελα στο λιμάνι, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν παραβλέπει το γεγονός ότι μέχρι να κάνει το τραγικό λάθος ο Λάτκα και ο Μιραλάς να πετύχει το πανέμορφο γκολ, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Γι αυτό θα ψάξει να βρει και λύσεις, οσον αφορά το δημιουργικό παιχνίδι.

Τα ευχάριστα για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι επιστρέφει ο Ντουντού, μιας και θα έχει ξεπεράσει την... αρρώστια που του στέρησε την συμμετοχή στο ματς με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα, αναμένεται να "κοκκινήσει" το Ηράκλειο στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, αφού στο Παγκρήτιο θα βρεθούν περί τους έξι χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...