Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός: Στο... τραπέζι ο Ντιούφ

Μετά τη σχεδόν βέβαιη φυγή του Άλμπερτ Ριέρα για τη Γαλατασαράι, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, με το όνομα του Ελ Χατζί Ντιούφ να είναι από τις λύσεις που ίσως εξεταστούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μετά την σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα για την Γαλατασαράι, έναν επιθετικό, κάτι που έχει ζητήσει άλλωστε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως μπορεί να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι μόνο για ελεύθερο ποδοσφαιριστή και όπως είναι λογικό οι λύσεις αυτή την περίοδο είναι περιορισμένες.

Μία καλή περίπτωση που ενδεχομένως να απασχολήσει τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Ελ Χατζί Ντιούφ, ο οποίος έχει προταθεί επανειλημμένως. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έχει μείνει πρόσφατα ελεύθερος από την Μπλάκμπερν και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο 30χρονος (15/1/1981) επιθετικός είχε απασχολήσει και παλαιότερα στους Πειραιώτες, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει τότε η περίπτωσή του παρ' ότι εξεταζόταν, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τώρα, καθώς συμπληρώνει αρκετά από τα στοιχεία που ζητάει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από έναν φορ.

Ο πρώην άσος των Λίβερπουλ, Μπόλτον, Σάντερλαντ και Ρέιντζερς, διαθέτει την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση που μπορεί να αναστατώσει τις αντίπαλες άμυνες, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με τη ίδια ευχέρεια και στα άκρα της επίθεσης, στοιχείο που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική.

Βέβαια, ο Σενεγαλέζος φημίζεται για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Ραφίκ Τζιμπούρ ήταν ανάλογη περίπτωση, όμως στον Ολυμπιακό δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...