Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πανιώνιος- Αστέρας Τρίπολης 2-0

Παρότι η προϊστορία στη Νέα Σμύρνη ευνοούσε τον Αστέρα, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε άνετα με 2-0 της ομάδας της Τρίπολης και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

 Ο Ακης Μάντζιος αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα του με ουκ ολίγες απουσίες, λόγω τραυματισμών και αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, όμως αυτές δεν φάνηκαν να επηρεάζουν τους «κυανέρυθρους». Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και το τελικό σκορ μάλλον τους αδικεί, βάσει των ευκαιριών που απώλεσαν.

Ο Αστέρας άντεξε για 42 ολόκληρα λεπτά στην πολιορκία του Πανιωνίου, αλλά το γκολ του Πετκάκη με σουτ μέσα από την περιοχή λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, δείχνοντας πιο ενεργητική με την είσοδο του Σολάκη, όμως γρήγορα ο Πανιώνιος πήρε ξανά το πάνω χέρι.

Στο 73' το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο Αμπντουλάγιεφ (δανεικός από την Έβερτον) κέρδισε πέναλτι, όταν σε σουτ του η μπάλα βρήκε σε χέρι του Περόνε. Ο Κούτσι, όμως, που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια, καθώς σημάδεψε το δοκάρι του Χακόμπο.


Παρόλα αυτά, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης θα ευνοούταν από τις κόντρες και με πλασέ θα έστελνε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...