Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ασταμάτητος ο Πλατανιάς

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League διατηρήθηκε ο Πλατανιάς χάρη στη νίκη του με 1-0 επί του Πιερικού στα Χανιά.

Οι Κρητικοί ήθελαν μόνο νίκη, προκειμένου να μη δώσουν δικαίωμα στη Βέροια, που φιλοξενεί τη Δευτέρα τον Πανθρακικό, να τους προσπεράσεις και την πήραν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιρτσέτα στο 16'. Στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερο ημιχρόνου, πάντως, αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα μετά από την αποβολή του Πάγκαλου στο 58' με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Στις νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή μετά τη συντριβή που υπέστη στα χέρια της Αναγέννησης Επανομής την προηγούμενη εβδομάδα. Θύμα της ήταν με 3-1 ο Φωκικός, που δεν πρόβαλε μεγάλη αντίσταση. Ο Φουρτάδο στο 16' άνοιξε το σκορ για τους Πατρινούς και ο Ντίνας στο 52' έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ταμπάκης θα μείωνε για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει στο 70' ο Ουρτάδο να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Μεγάλη νίκη, με την οποία ξεφεύγει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε ο Βύζας στα Μέγαρα κόντρα στην Καλλιθέα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 10' με τον Σταύρου, αλλά έμειναν με 10', λόγω της αποβολής του Κουτρουμπή στο 27'. Έτσι, δεν άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, που με τέρματα των Ροβίη (54') και Ηλιούπουλου (73') γύρισαν το ματς.

Ανάλογης σημασίας ήταν και για τον Ηρακλή η νίκη του με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στα Ψαχνά. Ο Ποκόνγκ πέντε λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Τέλος στα Γιαννιτσά στο ντέρμπι των «Αναγεννήσεων» νικήτρια αναδείχθηκε εκείνη της Επανομής. Ένα γκολ έκρινε και αυτό το παιχνίδι υπέρ των φιλοξενούμενων, εκείνο του Γκέσιου στο 63' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...