Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ατρόμητος- Αρης 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το δεύτερο ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αρη στο Περιστέρι, που διεξήχθη τα τελευταία τρία 24ωρα.
 
Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και την Πέμπτη για το Κύπελλο, σε μια αναμέτρηση με συγκλονιστική εξέλιξη, καθώς με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε την πρόκριση (2-1 η νίκη του).

Έτσι, όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Κυριακής για το πρωτάθλημα προσδοκούσαν πιθανότατα ανάλογο θέαμα. Δυστυχώς για εκείνους, οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν…

Το παιχνίδι ήταν φτωχό σε θέαμα και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους γηπεδούχους στην επανάληψη.

Ο Αρης τελείωσε το παιχνίδι και με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Φατί στο 78' σε μια απόφαση του διαιτητή, όμως, που κρίνεται μάλλον τραβηγμένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάθισε ξανά το δίδυμο των υπηρεσιακών Μιχαλήτσου και Σεμερτζίδη, με τον νέο τεχνικό των κιτρίνων, Μανουέλ Μασάδο, να παρακολουθεί το ματς από την εξέδρα παρέα με τον Σέρχιο Κόκε, που επιστρέφει στον Αρη.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...