Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«Αντίο» από Κοντρέρας, υπ΄ ατμόν ο Βιεϊρίνια

English: Vieirinha playing for PAOK in 2010.
Image via Wikipedia
Γοργές είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση από την πλευρά της διοίκησης της ανάγκης για «κούρεμα» στο μπάτζετ της ομάδας. Σήμερα (Δευτέρα) νωρίς το απόγευμα γράφθηκε το τελευταίο κεφάλαιο στην παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ ενώ κοντά στο «αντίο» βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΦΩΤΟ).

Ο χιλιανός διεθνής σέντερ μπακ συναντήθηκε με τους κκ. Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη και συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο Κοντρέρας ενημέρωσε τους δύο υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ για την επιθυμία του να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα τους στην χιλιάνικη Κόλο Κόλο, επικαλούμενος το πρόβλημα υγείας της μητέρας του αλλά και την καλή πρόταση που έχει από την ομάδα της πατρίδας του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και για τα οφειλόμενα στον χιλιανό σέντερ μπακ. Ο Κοντρέρας δήλωσε διατεθειμένος να χαρίσει τις 200.000 από τις 300.000 ευρώ που το οφείλονται και να πληρωθεί τις 100.000 ευρώ σε δόσεις. Ο χιλιανός σέντερ μπακ εξεδήλωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όταν ανακοινωθεί επισήμως η λύση της συνεργασίας του.

Εν τω μεταξύ στον δρόμο της εξόδου από την Τούμπα βρίσκεται και ο σταρ του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια για τον οποίο έφθασε πρόταση στην ΠΑΕ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό όπως αναφέρουν παράγοντες του ΠΑΟΚ είναι καθαρό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία έχει τα 2/3 των δικαιωμάτων του πορτογάλου επιθετικού ενώ το 1/3 ανήκει στην Πόρτο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση ήλθε από τη γερμανική Βόλφσμπουργκ ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Βιεϊρίνια ταξίδεψε σήμερα το απόγευμα μαζί με τον κ. Βρύζα για τη Γερμανία προκειμένου να συζητήσει τη μεταγραφή του.
Ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια έχει επιδείξει και η ιταλική Τζένοα με την προσφορά της όμως να είναι μικρότερη (3 εκατ. ευρώ) και να μην ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ.

Οπως προκύπτει από τον επίσημο ΠΑΟΚ, η μία από τις δύο προτάσεις που υπάρχουν για τον Αντελίνο Βιειρίνια αγγίζει τα 4.500.000 ευρώ, ποσό που είχε προσφερθεί από την Μπλάκμπερν το καλοκαίρι για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού.
Αυτά τα χρήματα, όπως λένε οι "ασπρόμαυροι", είναι "καθαρά" για τον ΠΑΟΚ δίχως να συμπεριλαμβάνεται το μερίδιο της Πόρτο. Η ουσία στο όλο θέμα είναι πως στον "Δικέφαλο" παραδέχονται πως βλέπουν πολύ ζεστά την συγκεκριμένη πρόταση (δεν κάνουν λόγο ποια είναι η ομάδα).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...