Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ανανέωσε με τον Εργοτέλη ο Καβουσάκης

Την επέκταση του συμβολαίου του με τον Εργοτέλη μέχρι το 2016 υπέγραψε ο Ζαχαρίας Καβουσάκης.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Ηρακλείου από το 2008, μόλις τη φετινή σεζόν, όμως, πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής από τον Νίκο Καραγεωργίου.

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Καβουσάκη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της ομάδας μας ανταμείβεται για την προσπάθεια που καταβάλει όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο σύλλογο. Το νέο συμβόλαιο του Ζαχαρία Καβουσάκη θα έχει ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016», τονίζει στην ανακοίνωσή της η κρητική ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Καβουσάκης τόνισε πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να δικαιώσει τον σύλλογο, που πιστεύει σε αυτόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα μου, τον Εργοτέλη. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να δικαιώσω την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που πιστεύει σε εμένα. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει ικανοποίηση και εκτίμηση και από τις δύο πλευρές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...