Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο Δημητρέλος νέος πρόεδρος της ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε από τη σημερινή γενική συνέλευση. Ο νέος διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», που επιστρέφει στη θέση την οποία κατείχε και το 2003, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ-που πέραν της αλλαγής προέδρου δεν έχει καμία άλλη-θα έχουν σε πρώτη φάση διάρκεια θητείας μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

««Είμαι κατεστραμμένος, διέλυσα το σπίτι μου και την οικογένειά μου. Καταστράφηκα οικονομικά και μπαίνω μπροστά μόνο ως μεταβατικός. Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πάει σε πρωτοδικείο», τόνισε από το βήμα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, που αποχωρεί από την προεδρία της ΠΑΕ (αρνήθηκε να παραμείνει για μία ακόμη εβδομάδα και απομακρύνθηκε κάθε πιθανότητα αναβολής της ΓΣ), παραδέχτηκε πως οι επαφές που είχε με υποψηφίους επενδυτές δεν τελεσφόρησαν, ενώ πρόσθεσε πως μέσα στο σαββατοκύριακο θα αποφασίσουν τα μέλη της ομάδας του 2004 για το θέμα των χρεών που τους αναλογούν.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά πως έχουν γίνει επαφές με ομάδες της Football League για εξασφάλιση ΑΦΜ. Ο κ. Αδαμίδης δέχτηκε φραστική επίθεση από κάποιους μικρομετόχους απαντώντας «σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς».

Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο μήνες, χρήματα που θα μπουν από τους μετόχους.

Το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο γηπεδικό μετά την τροπολογία που «πέρασε» χθες στη Βουλή. «Πρέπει να συμπορευτούμε όλοι μαζί και να ξεκινήσουμε υποτυπώδεις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι να βρούμε λεφτά. Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια, ακόμα και μέσα από το περιβάλλον της ΑΕΚ», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που αρνήθηκε να κατονομάσει ποιοι δημιούργησαν εμπόδια εκ των έσω παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από μετόχους. Μάλιστα ένας εκ των παρευρισκομένων τού επιτέθηκε φραστικά επειδή ψήφισε το μνημόνιο!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...