Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Βοηθήστε μας να καλύψουμε τις οφειλές»

logo
Image via Wikipedia
Την βοήθεια όσων αγαπούν τον ΟΦΗ και μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά ώστε ο σύλλογος να καλύψει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου τις οφειλές του προς 23 ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή ζητώντας τα χρήματά τους, ζήτησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ της ομάδας της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:΅

«Συνεδρίασε την Τετάρτη (1/2) η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ και τα μέλη της συζήτησαν τα παρακάτω θέματα:

-Εγινε ενημέρωση στο οικονομικό και στις προσπάθειες που είναι σε εξέλιξη σχετικά με την εισροή χρημάτων, που είναι αναγκαία για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις και λειτουργικές ανάγκες της ΠΑΕ-ΟΦΗ.

-Εγινε αποτίμηση των μέχρι σήμερα προσπαθειών για την πώληση των μετοχών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η προσπάθεια για την διάθεση των μετοχών.

Μέλη της Δ.Ε. θα έχουν επαφές με επιχειρήσεις στη πόλη και στο νομό Ηρακλείου.

Η Δ.Ε. κάνει έκκληση σε όλους που αγαπούν τον ΟΦΗ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να βοηθήσουν τη προσπάθεια που γίνεται και να προμηθευτούν μετοχές, γιατί η ΠΑΕ-ΟΦΗ θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρόνο να καλύψει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί σε βάρος της και είναι:
Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.

Από τις παραπάνω προσφυγές, επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως 7-2-12, είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...