Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Το τρίτο διαδοχικό διπλό στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά επί της Ξάνθης με 1-0, υποχρεώνοντας την ακριτική ομάδα στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της.

Οι Αρκάδες που πριν από λίγο καιρό ήταν υποψήφιοι για υποβιβασμό, με την έλευση του Σάκη Τσιώλη κάνουν πορεία… πρωταθλητισμού και πλέον, «φλερτάρουν» σοβαρά με την είσοδο στα πλέι οφ της Ευρώπης (βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από την 5η θέση του πίνακα).

Με τον Αστέρα να μπαίνει πιο δυνατά ξεκίνησε το ματς στα Πηγάδια. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θέλησαν να αιφνιδιάσουν τη Ξάνθη. Στο 4΄ και στο 5΄ ο Ουσέρο απείλησε με σουτ και κεφαλιά, ενώ στο 9΄ ο Σολάκης καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του.

Νέα καλή φάση για τους Αρκάδες στο 16΄ με τον Ουσέρο να μην προλαβαίνει τη μπάλα μετά το τακουνάκι του Σολάκη. Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για τους «ακρίτες» καταγράφηκε στο 26΄ με την κεφαλιά του Βασιλακάκη, μετά τη σέντρα του Πόλι, να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Το καταπληκτικό γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο 66΄ χάρισε το «τρίποντο» στον Αστέρα, ενώ «έσπασε» την παράδοση που ήθελε την πελοποννησιακή ομάδα να φεύγει από τα Πηγάδια χωρίς να πετυχαίνει γκολ!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαρκόφσκι στο 70΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 9, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στο 72΄ ο Τσαμπούρης και στις καθυστερήσεις ο Ράγιος.

 
Skoda Ξάνθη vs Αστέρας Τρίπολης 0-1 | Match... από VideoStars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...