Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2

Μετά από αρκετό διάστημα είδαμε ένα πολύ όμορφο ματς και από τις δύο ομάδες που βρέθηκαν απόψε στον Θ. Βαρδινογιάννης. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ παρουσίασαν σπουδαίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και αν μη τι άλλο άφησαν ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να πετύχει και τα δύο γκολ του αγώνα, με φανταστικό ρυθμό ενώ στην επανάληψη η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του ΟΦΗ με τους Κρητικούς να κλείνουν τον δικέφαλο στην περιοχή του αλλά να είναι άτυχη στην τελική προσπάθεια.
Οι δύο ομάδες πραγματικά απέδειξαν πως είναι άξια πρωταγωνίστριες στην φετινή Superleague και αν για τον ΠΑΟΚ η Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, θα πρέπει και ο ΟΦΗ να βρεθεί στα πλέι οφ και να έχει την ευκαιρία για να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.
Ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάνννης"
Διαιτητές: Κομίνης (Θεσπρωτίας) / Γούκος (Ηπείρου) - Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
4ος Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βάντο (Βερόν 65'), Κάλαϊτζιτς (Ζορμπάς 72'), Γαλανόπουλος, Τζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Καμπάνταης (Χόρχε Λόπεθ 46'), Παπουλής
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Γκαρσία, Ίβιτς (Τσουκαλάς 69'), Σαλπιγγίδης, Γιάννου, Λίνο (Νιμανί 72')
Σκόρερ: Γιάννου 24'-38' (0-1) - (0-2)
Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας 17', Σαλπιγγίδης 50', Λόπεθ 51', Φωτάκης 78', Ταυλαρίδης 84', Κρέσιτς 87'

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...