Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόκληση της Γιουνάιτεντ για τους νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού, Μαρκάνο, Πέρες, Βαλντές

Την ανυπομονησία τους για να αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασαν κατά την παρουσίαση τους την Πέμπτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού Ιβάν Μαρκάνο, Ερνάν Πέρες, Νέλσον Βαλντές και Πελέ. 


«Ονειρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένω με ανυπομονησία τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Ιβάν Μαρκάνο ο οποίος έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Ρούμπιν Καζάν με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ο ισπανός στόπερ πρόσθεσε:«Νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια. Ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Εχω έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό. Εχω την προσδοκία να πάνε καλά τα πράγματα και να παραμείνω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

Ο παρουγουανός διεθνής εξτρέμ Ερνάν Πέρες υπογράμμισε: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που δίνεται για να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς στο πρόσωπό μου. Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω. Είχα παίξει και με τη Βιγιαρεάλ στη διοργάνωση, αλλά τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Ανυπομονώ να έρθουν τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω πολύ να παίξω και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Ο παρουανός διεθνής φορ Νέλσον Βαλντές έχει υποστεί θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : « Είναι τιμή που αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Όταν άκουσα το όνομα του Ολυμπιακού, είδα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο πορτογάλος μέσος Πελέ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ . Ο Ολυμπιακός είχε δικαίωμα τρεις αλλαγές και ο Πελέ δεν δηλώθηκε στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Βρίσκομαι ήδη ένα μήνα εδώ και μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Βρέντζος υποστήριξε:« Καλωσορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη σωστή διαχείριση πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε, χωρίς υπερβολές και σπατάλες. Έχουμε δει στην ελληνική κοινωνία και σε ξένες ομάδες ότι να ξοδεύεις περισσότερα από όσα παράγεις δεν οδηγεί πουθενά. Εμείς πιστεύουμε στη γιγάντωση του Ολυμπιακού με σωστές κινήσεις. Η προσπάθειά μας πλέον έχει ορατά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ένα υπολογίσιμο μέγεθος στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά του ο β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις μεταγραφές αυτών των παικτών, που θεωρήθηκαν απαραίτητοι. Τους καλωσορίσω και εύχομαι όπως και με τον Μαρκάνο, να κατακτήσουμε τίτλους και με τους υπόλοιπους. Θέλω να αντιληφθούν γρήγορα τι σημαίνει Ολυμπιακός. Ήδη το ζούνε και θέλω να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Ακόμα η μεταγραφή του Ρομπέρτο θεωρώ ότι ήταν υπ’ αριθμόν ένα για την ομάδα μας».

Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25 Φεβρουαρίου) θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή από τα εκδοτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης έξω από τις θύρες 17και 25 (10.00 έως εξάντλησης τους). Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και μέσω διαδικτύου, από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org) για τις θύρες 01, 02, 10, 11, 12, 15, 21. Οι τιμές τους: € 30, 40, 60, 70 , 90 , 100, 125, 150 και € 350 (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι «για να προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν την Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού, καταβάλλοντας €10 ετησίως, το ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...