Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

“Κόλλησαν” στη λάσπη Παναιτωλικός και Άρης

Στο μηδέν έμειναν Παναιτωλικός και Άρης στο ματς που ολοκλήρωσε την 23η αγωνιστική της Superleague και διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση. 


Η έντονη βροχόπτωση επηρέασε σημαντικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. 


Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι Παναιτωλικός και Άρης είχαν από μόλις μία επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 32΄, όταν μετά την σέντρα του Θεοδωρίδη ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Μανιά να γυρίζει τη μπάλα παράλληλα με την εστία και τον Μπακασέτα να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έγινε καλύτερος. Ο Παναιτωλικός ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε τον Άρη, ο οποίος περίμενε να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αρχικά με τον Μπόγιοβιτς να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ στο 72΄. Στο 80΄το σουτ του Θεοδωρίδη από εξαιρετική θέση κόντραρε στα σώματα, ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση η κεφαλιά του Κούσα πέρασε σύριζα από το δοκάρι.

Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί το αήττητο της έδρας του και τον Άρη να παίρνει την τρίτη του ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας (90'+1 Μαρτίνες), Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης (68' Νταλμά), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης (45' Νταμαρλής), Βανγκέλι, Τσιάρας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος (75' Σουνάς), Μπακασέτας (90'+3 Αγγελούδης), Τσουμάνης, Μανιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...