Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πάει... Μενίδι η ΑΕΚ

Το γήπεδο του Αχαρναϊκού

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Ραφήνας η ΠΑΕ ΑΕΚ θα στείλει επίσημο έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο θα προτίνει το γήπεδο του Αχαρναϊκού για να διεξαχθεί ο αγώνας.


Φαβορί φαίνεται πως είναι το γήπεδο του Μενιδίου ώστε να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ γύρου της Γ΄ Εθνικής.


Επαφή υπήρξε ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη  και τον πρόεδρο της Γ’ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλο με σκοπό ο πρώτος να τονίσει πως μετά τα επεισόδια στο Αιγάλεω και σε συνδυασμό με το ότι το γήπεδο της Ραφήνας και του Μαραθωνίου δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, πρότεινε το γήπεδο του Αχαρναϊκού που βρίσκεται στο Μενίδι.

Η απόφαση θα βγει το πρωί της Παρασκευής (07/02), ενώ για το θέμα έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες (θα κατατεθεί ο φάκελος από πλευράς της ΑΕΚ με τις ενστάσεις της για την διεξαγωγή του αγώνα).

Σημειώνεται πως στο γήπεδο αυτό έχει ξανά παίξει η Ενωση με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης και είναι χωρητικότητας 4.000 θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...