Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Νέο θύμα τραυματισμού στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο είναι το νέο θύμα τραυματισμού στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος στη σημερινή προπόνηση ένοιωσε ενοχλήσεις στην οσφυϊκή χώρα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ να θεωρείται αμφίβολη.

Ο 24χρονος χαφ θα εξεταστεί εκ νέου αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ανάλογα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας.

Στο μεταξύ γυμνάστηκαν κανονικά οι Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Μανωλάς και Μπερνς και συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Καλαματιανός μεσοεπιθετικός απέχει από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της «Ένωσης» από τις 3 Οκτωβρίου, οπότε και τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (1-0) παιχνιδιού με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Μαζί με τον Γεωργέα είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί, από την ημέρα που την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Οι Ντιόπ και Σκόκο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ισπανού κόουτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 27 του μηνός στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...