Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αποχή κάνουν οι πολίστες του Ολυμπιακού, δέσμευση πληρωμών από τη διοίκηση

Στις τάξεις των παικτών υπάρχει αγανάκτηση για το γεγονός ότι κανείς από τη διοίκηση δεν τους έχει καν προσεγγίσει τον τελευταίο καιρό.
Μάλιστα, το θέμα δεν ήρθε στην επιφάνεια, καθώς οι πολίστες θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, λόγω της συμμετοχής της γυναικείας ομάδας στο F4 του Champions Cup, ώστε να μη δημιουργηθεί επιπλέον ντόρος.

To φάιναλ φορ πέρασε, οι παίκτες διέκοψαν τις προπονήσεις, αλλά κανείς δεν τους έχει πει τι πρόκειται να γίνει. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει τους πολίστες στη σκέψη να γίνει άμεσα (ακόμα και εντός της ημέρας) μια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, μετά από πρωτοβουλία των ίδιων.

Στους παίκτες οφείλονται μισθοί 5 μηνών, όπως και το πριμ για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Πλέον, αναμένεται η θέση -και φυσικά οι σχετικές ενέργειες- της διοίκησης, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την μεγάλη πρόκληση της κατάκτησης 11ου πρωταθλήματος τα τελευταία 12 χρόνια!

Ολα αυτά συμβαίνουν λίγες ώρες μετά την παραχώρηση του χώρου στο Δελφινάριο για τη δημιουργία του νέου κολυμβητηρίου της ομάδας.

Πληρωμές από Δευτέρα η δέσμευση της διοίκησης
Εξελίξεις υπήρξαν την Πέμπτη αναφορικά με τα χρωστούμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύτηκε στον Χατζηθεοδώρου ότι από την ερχόμενη Δευτέρα (19/4) θα ξεκινήσουν οι πληρωμές.
Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είχε συνάντηση την Πέμπτη (15/4) με τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Λάμπρου και τον Ταμεία, Στέλιο Κούβαρη, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι οι πληρωμές των οφειλών προς τους παίκτες θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.
Ωστόσο, άγνωστη παραμένει η στάση των παικτών του Ολυμπιακού μετά από αυτή την εξέλιξη, οι οποίοι εδώ και μία εβδομάδα απέχουν από τις προπονήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...