Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Με 15 ψήφους υπέρ και πέντε λευκά εξελέγη στη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού ο Νίκος Κωνσταντόπουλος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. που διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα.

Ο 68χρονος δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, ήταν ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη θέση του νέου προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Προυσανίδη στο 20μελές Δ.Σ. του Τριφυλλιού και τον Γιάννη Βεκρή στην τετραμελή εκτελεστική επιτροπή.

Στις πρώτες  του δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, τόνισε: « Εξέφρασα τις απόψεις που με διακατέχουν, σε όλους τους μετόχους. Για εμένα είναι δέσμευση ευθύνης και πρόκληση προσφοράς η ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού. Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της κοινωνίας. Βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με όλο τον κόσμο της χώρας. Ελπίζω  η συμμετοχή μου στα κοινά του Παναθηναϊκού να έχει συμβολή και στη γενικότερη αναδημιουργία της χώρας. Ως μια τέτοια ευκαιρία βλέπω και τη συγκεκριμένη πρόκληση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να διασφαλιστεί η ενότητα και η συλλογικότητα. Κανείς δεν περισσεύει στον Παναθηναϊκό. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός. Με ιδιαίτερη συναίσθηση ευθύνης  που έχει η θέση που ανέλαβα, θέλω να διατυπώσω την άποψη, ότι οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού πρέπει  να συνεχιστούν με κοινή προσπάθεια και τη συμβολή όλων. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν τη δύναμη που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό πρώτο σε όλα. Δηλαδή, να έχει σε όλους τους τομείς πλεονεκτήματα σε σχέση με τους αντιπάλους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...