Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Στα κυανέρυθρα ο Παναγόπουλος, επέστρεψε ο Ομο

Αθήνα
Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πανιώνιο, ταξίδεψε ήδη στο Τέλκι της Ουγγαρίας για να συναντήσει την αποστολή των «κυανέρυθρων» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Ελληνα τερματοφύλακα επέστρεψε χθες στο Cloball Football Park & Sporthotel και ο Σουλεϊμάν Ομο ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του με τον Πανιώνιο, αφού οι προληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές και ο Νιγηριανός θα αρχίσει από το πρωί της Κυριακής να κάνει ατομικό πρόγραμμα ώστε να φτάσει στα επίπεδα των συμπαικτών του.

Φιλική τριάρα

Νίκη με 3-0 πέτυχε ο Πανιώνιος στο πρώτο του φιλικό επί ουγγρικού εδάφους επί της Σιόφοκ. Οι παίκτες ήταν φανερά κουρασμένοι από τις κοπιαστικές προπονήσεις και δεν κατάφεραν να πετύχουν πολλά τέρματα με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Ωστόσο, ο Μίκαελ Στάρε έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του μεταξύ των οποίων και τον Ράντσφορντ Οσέι που σύντομα θα φορέσει τα κυανέρυθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...