Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Υπόσχεση Μαρινάκη και επιστροφή Ολυμπιακού εν όψει Μπέσα

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου βρέθηκε στην Γερμανία, όπου παρακολούθησε το φιλικό των «ερυθρόλευκων» με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης, ο Μαρινάκης αποκάλυψε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί, ωστόσο ζήτησε, απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας, να μην πιστεύουν τα ονόματα που γράφονται στον Τύπο και αναφέρθηκε στην πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά στην μεταγραφική αγορά, η οποία συνάδει με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

«Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα δείτε σύντομα τις εξελίξεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από την άλλη, όμως, μην πιστεύετε όλα αυτά τα ονόματα που γράφονται στις εφημερίδες. Κι εμένα μου αρέσει να τα διαβάζω αυτά τα ονόματα όταν είμαι στην παραλία, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή ενός παίκτη με 10 εκατ. ευρώ.

»Βλέπετε όλοι την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Θα είναι πρόκληση για την κοινωνία αν εμείς πάμε να κάνουμε μεταγραφές δεκάδων εκατ. ευρώ. Η ομάδα έχει και νέα παιδιά από την ακαδημία της και θα πρέπει να στηριχθούμε και στους νέους παίκτες. Θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και για να το πετύχουμε αυτό δεν χρειάζεται να κάνουμε πανάκριβες μεταγραφές.

»Ο Ολυμπιακός θέλει τη στήριξη του κόσμου του και οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να σταθούν στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου γιατί η βοήθειά του είναι πολύτιμη», είπε ο Μαρινάκης.

Επιμένει για Γκούτι

Μετά το αίσιο τέλος των υποθέσεων των Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ και Χολέμπας, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, που θα πλαισιώσει τον Ντουντού στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Γκούτι, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν επαφή με τον μάνατζερ του το Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα 10 εκ. ευρώ να ξοδέψουν για μεταγραφές, με τον Ισπανό μέσο να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με ένα ποσό που θα είναι λίγο πάνω από τα 2 εκ. ευρώ το χρόνο και περιμένει την τελική πρόταση των Πειραιωτών, καθώς δεν επιθυμεί να πάει στην Mπεσίκτας ή στο Kατάρ.

Οι άλλοι στόχοι...

Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για την κάλυψη της θέσης του αμυντικού χαφ βρίσκονται αρκετά ονόματα παικτών από την Ισπανία, όπως ο Σένα και ο Αλμπέλδα, ενώ δεν έχει εγκαταληφθεί και η περίπτωση του Νεκουνάμ.

Παράλληλα, ο Λίνεν έχει πολύ καλή άποψη για τον Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιωνίου και έκανε νέα κουβέντα με τον Μαρινάκη, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει επαφή με τους «κυανέρυθρους».

Σκέφτονται και Μπαπτίστα

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θεωρεί απαραίτητη την απόκτηση ενός επιθετικού, με την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ζούλιο Μπαπτίστα να θεωρείται εξαιρετική, αλλά παράλληλα και ακριβή.

O Mαρινάκης είχε συνάντηση στη Pώμη με τον Mοντάλι και τη διοίκηση των «τζιαλορόσι» και λογικά μίλησε και για τον Mπαπτίστα, τον οποίο θέλει να πουλήσει η ιταλική ομάδα και δεν έχει ακόμη καμία πρόταση από άλλο σύλλογο.

Επιστροφή στη βάση για την ομάδα

Μετά από δεκαέξι μέρες παρουσίας στη Γερμανία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου. Η άφιξη των «ερυθρολεύκων» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και από εκεί κατευθύνθηκαν στου Ρέντη για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Με την αποστολή δεν επέστρεψαν οι Λίνεν, Επστάιν και Μήτρογλου, που θα γυρίσουν την Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές την Κυριακή θα έχουν ρεπό και την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις, έχοντας στο μυαλό τους την Μπέσα Καβάγιε, την οποία αντιμετωπίζουν την Πέμπτη στα Τίρανα, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου για το Europa League.

Νικοπολίδης, Ντουντού και Τοροσίδης οι αρχηγοί

Στο μεταξύ, ο Τάσος Μητρόπουλος ανακοίνωσε την τριάδα των αρχηγών της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτος θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, δεύτερος ο Ντουντού και τρίτος ο Βασίλης Τοροσίδης, που πήρε την θέση του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...