Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γιουρόπα Λιγκ: Πάλεψε αλλά έχασε ο ΠΑΟΚ

Σε καμία περίπτωση χειρότερος από τη Βιγιαρεάλ δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, όμως ηττήθηκε 1-0 στο “Μαδριγάλ”. Οι Θεσσαλονικείς, με τον Μάκη Χάβο ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από το “κίτρινο υποβρύχιο”, χωρίς όμως να γίνουν ούτε εκείνοι επικίνδυνοι για την εστία του Ντιέγκο Λόπεθ.

Ο ΠΑΟΚ έλεγχε το ρυθμό του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως η υπεροχή του δεν μεταφραζόταν σε ευκαιρίες. Πάντως, τα δείγματα μόνο θετικά μπορούν να είναι, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Ίσως η κατάσταση να ήταν καλύτερη αν ο Χάβος αποφάσιζε πιο νωρίς να ανακατέψει την τράπουλα. Οι δύο αλλαγές του (πέρασε στο ματς τους Κουτσιανικούλη και Αθανασιάδη αντί των Ελ Ζαρ και Μουσλίμοβιτς) έγιναν αργά, μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο, και δεν υπήρχε περιθώριο να αλλάξει κάτι στη ροή του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

15' Σέντρα του Βιεϊρίνια, έδιωξε μπροστά από τον Ίβιτς ο Μπρούνο
32' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλέρο, η μπάλα μόλις άουτ
38' ΓΚΟΛ (1-0): Πανέμορφος συνδυασμός Βαλέρο, Ρόσι και Ρουμπέν, ο οποίος νίκησε τον Κρέσιτς με δυνατό διαγώνιο σουτ
62' Τετ-α-τετ του Ρούμπεν με τον Κρέσιτς, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής
63' Σουτ του Ελ Ζαρ, έφυγε λίγο άουτ
72' Σουτ του Ίβιτς στην κίνηση, μόλις άουτ
88' Δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Κάνι

ΣΚΟΡΕΡ: 38' Ρουμπέν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρτσιν Μπόρσκι (Πολωνός)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μπουσαΐντι

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Χουάν Κάρλος Γκαρίδο): Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ Λόπεθ, Καπντεβίλα, Γκονθάλο, Μουζάτσο, Μπρούνο Σοριάνο, Βαλέρο, Καθόρλα (77' Μοντέρο), Κάνι, Ρουμπέν (82' Άλτιντορ), Ρόσι (70' Νιλμάρ
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (85' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (80' Αθανασιάδης) ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...