Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μόνο στην άμυνα πήρε ...άριστα

Δεν σκόραρε ο Άρης, αλλά με το 0-0 απέναντι στην πανίσχυρη Λεβερκούζεν διατήρησε το ευρωπαϊκό αήττητο στο Χαριλάου όπου έχει να χάσει από το 1968 και σε 23 σερί ματς. Το παιχνίδι είχε πολλές δυνατές μονομαχίες και λίγες αξιόλογες φάσεις.

Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες πρόσεξαν πολύ την ανασταλτική λειτουργία. Δεν υπήρχε ρυθμός και σε 45 λεπτά, έγινε μόλις ένα αξιόλογο σουτ (στο 40' ο Κάντλετς). Ο Άρης με το αγαπημένο 4-4-2 του Κούπερ, απέναντι σε μια Λεβερκούζεν που με μια επιθετική αιχμή (Χέλμες) διατήρησε φλύαρη υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ρίσκαρε περισσότερο επιθετικά και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 57' με τον Κόκε. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, καθώς ήταν εμφανής η πρόθεση της γερμανικής ομάδας να φύγει με τον βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Το φιλμ του αγώνα

40' Δυνατό σουτ του Κάντλετς, ο Σηφάκης έδιωξε με τις γροθιές
55' Σουτ του Τόχα, ελάχιστα πάνω αππό το δοκάρι
57' Μπαλιά του Ρουίς στον Κόκε, που μπροστά στον Άντλερ έστειλε την μπάλα άουτ
68' Μακρινό σουτ του Βιδάλ, η μπάλα έφυγε άουτ
78' Ωραίο μακρινό σουτ του Τόχα, η μπάλα άουτ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρτιν Ίνγκβαρσον (Σουηδός)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φατί - Κάντλετς

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Τόνι Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε (70' Μενδρινός), Ρουίς
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Γιουπ Χάινκες): Άντλερ, Βίντα, Κάντλετς, Φρίντριχ, Ράιναρτς, Μπέντερ, Μπάλιτς (61' Βιδάλ), Ρόλφες (76' Ντερντιγιόκ), Καπλάν, Γιόργκενσεν (60' Μπαρνέτα), Χέλμες ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...