Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απείλησαν τον Ρούνεϊ

Manchester United v. Arsenal at Old TraffordImage by reds on tour via FlickrΕξαγριωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι του Γουέιν Ρούνεϊ και τον απείλησαν σε περίπτωση που αποφασίσει να πάρει μετεγγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. «Αν υπογράψεις στη Σίτι είσαι νεκρός» ήταν το περιεχόμενο ενός πανό που αναρτήθηκε από τους «φανς» των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Sun» ο Άγγλος επιθετικός ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς και την ασφάλεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αστυνομικοί έσπευσαν στο προάστιο του Μάντσεστερ, Πρέστμπερι, όπου βρίσκεται η κατοικία του Ρούνεϊ και διέλυσαν τους περίπου 40 οπαδούς, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια.

Οι οπαδοί απείλησαν τον διεθνή φορ να μην υπογράψει με τη Μάντσεστερ Σίτι και ανήρτησαν πανό με περιεχόμενο: «Αν υπογράψεις στη Σίτι είσαι νεκρός». Ένας από τους συγκεντρωμένους φώναζε: «Θέλουμε να σου μιλήσουμε και να μας εξηγήσεις γιατί θέλεις να φύγεις από την ομάδα μας. Δεν πρόκειται να σε πειράξουμε».

Ο ποδοσφαιριστής είδε το συγκεντρωμένο πλήθος από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν έξω από το σπίτι του και δεν θέλησε να ανοίξει διάλογο μαζί τους. Η σύζυγος του Ρούνεϊ, Κολίν μαζί με τον γιό τους Κάι, παρακολούθησαν τα διαδραματιζόμενα από το δεύτερο όροφο της έπαυλης με έντονη ανησυχία.

Η έγκαιρη προσέλευση της αστυνομίας συνετέλεσε ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια και οι οπαδοί διαλύθηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς. Ωστόσο έξω από το σπίτι του Ρούνεϊ παρέμειναν όλη τη νύχτα έξι άνδρες της ασφάλειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αποτρέψουν κάθε πιθανή πρόκληση επεισοδίων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...