Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ήττα 3-0 για τις Ελπίδες στην Τσεχία

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς, έπειτα από λάθος διώξιμο του Κουτσιανικούλη, ο Χόσαλικ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό της συνάντησης.

Στο 19ο λεπτό, ο Πέκχαρτ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δυσκολεύοντας σημαντικά το έργο της Εθνικής μας ομάδας.

Οι διεθνείς μας προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως σταμάτησαν μπροστά στον Τσέχο τερματοφύλακα.

Το κακό ολοκληρώθηκε στο 77ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους, με κεφαλιά του Κοζάκ, ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή της Ελλάδας. Πλέον, είναι σαφές πως η Τσεχία έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην τελική φάση, αν και όλα θα κριθούν στον δεύτερο επί ελληνικού εδάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...