Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΕΚ ηττήθηκε κατά κράτος

Δεν χαμογελά σήμερα ο Χιμένεθ
Η ΑΕΚ ηττήθηκε κατά κράτος στις Βρυξέλλες, αλλά πιο σημαντικό και από τη συντριβή μοιάζει να είναι το θέμα τραυματισμού του Νάτσο Σκόκο.

Το 3-0 της Αντερλεχτ είναι πολύ βαρύ για τη νέα ομάδα του Χιμένεθ. Αλλά και η αγωνία για τον Σκόκο μεγάλη, καθόσον ο Αργεντίνος ...μαέστρος έφυγε με το φορείο στο 20', μάλλον με θλάση στο δικέφαλο! Αρα, προβλέπεται να κάνει μαγνητική και θα δουν οι αρμόδιοι πότε θα τον έχουν ξανά στη διάθεσή τους. Γίνεται αντιληπτό πως εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο τραυματισμός του Σκόκο συγκέντρωσε όλο το ενδιαφέρον.

Πώς την έπαθε ο παίκτης; Οταν θέλησε να απλώσει το πόδι του για να κάνει κοντρόλ σε μακρινή πάσα συμπαίκτη του. Εκεί ...έμεινε!

Κατά τα λοιπά, η ΑΕΚ με αλλαγές στη σύνθεσή της, ήταν εύκολη λεία για τους γηπεδούχους. Η Αντερλεχτ , έτσι, πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο, ενώ η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει μόνο το τρίποντο από τη νίκη επί της Χάιντουκ.

Στο 31' ο Λουκάκου έκανε το σουτ, έδιωξε ασθενώς ο Σάχα και ο επερχόμενος Μπουσουφά έκανε το 1-0. Στο 72' λάθος του Λαγού στα αριστερά, η μπάλλα στον Λουκάκου και 2-0! Το 3-0 ήρθε στο 79' με «τακουνάκι»του Γιούχας μπροστά στον Ντιόπ!

Διαιτήτευσε ο Κάασικ(Εσθονία).

Κίτρινες: Μάκος, Αργυρίου, Λουκάκου, Λαγός.

Αντερλεχτ: Προτό, Μάζουχ, Ντεσάχτ, Μπίλια, Πόλακ, Κανού (66' Σουάρες), Μπουσουφά, Λουκάκου (79' Ζαβαρία), Ζιλέ, Γιούχας, Κλιέσταν.

ΑΕΚ: Σάχα, Αργυρίου, Λαγός, Δέλλας, Γκέντζογλου, Ντιόπ, Καφές, Μάκος (46' Τζιμπούρ), Μπλάνκο, Εντερ (63' Λεονάρντο), Σκόκο (21' Μπερνς). ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...