Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Λευκή ισοπαλία για Παναθηναϊκό με Ρούμπιν Καζάν

Στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και (κυρίως) Κοπεγχάγη ήταν σα να είχε κατεβεί μια άλλη ομάδα στο γήπεδο και όχι ο Παναθηναϊκός. 
Το «τριφύλλι» πλήρωσε αυτές τις εμφανίσεις με δυο βαριές ήττες. Το 0-0, όμως, με τη Ρούμπιν Καζάν απόψε στο ΟΑΚΑ ίσως και να τον αδικεί, αν και αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι ότι του μειώνει σχεδόν στο ελάχιστο τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια παρουσίασαν ξανά την ίδια έλλειψη φυσικής κατάστασης που τους χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν, ενώ και πάλι δεν κατάφεραν να αναπτυχθούν ορθολογικά. 
Παρόλα αυτά, έβγαλαν σαφώς περισσότερο πάθος κόντρα στους Ρώσους, μείωσαν τα λάθη στην άμυνα (ουσιαστικά η Καζάν δεν έκανε μεγάλη ευκαιρία) και κυνήγησαν το γκολ. Μάλιστα, για να είμαστε ακριβείς, το πέτυχαν με τον Σισέ στο 77', όμως αυτό ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.
Την ίδια ώρα οι αντίπαλοί τους περιορίστηκαν σε ένα στείρο αμυντικό παιχνίδι, όπου είχαν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά φάνηκαν πλήρως ικανοποιημένοι με το μηδέν στην άμυνά τους. Στο τέλος έκαναν και ουκ ολίγες καθυστερήσεις, προκειμένου να παγώσουν το ρυθμό των «πρασίνων» και με ανακούφιση άκουσαν το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή, Μάνουελ Γκράφε.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, κράτησε δυνάμεις για να πιέσει σε ορισμένα σημεία του αγώνα και τη μεγαλύτερη προσπάθεια την έβγαλε στα τελευταία λεπτά. Οι Ρώσοι υποχώρησαν πανικόβλητοι από το 80' και μετά, όμως η τύχη στάθηκε με το μέρος τους, όταν είδαν κεφαλιά του Βύντρα από κόρνερ να σταματάει σε σώματα συμπαικτών του.

Το «τριφύλλι» φωνάζει και για ένα χέρι που έκανε ένας παίκτης της Ρούμπιν μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις (φάνηκε να το απλώνει και επομένως υπήρχε παράβαση), αλλά ο Γκράφε είναι γνωστός ως ρέφερι που δεν δίνει εύκολα την εσχάτη των ποινών και δεν έκανε μια εξαίρεση ούτε στις καθυστερήσεις του σημερινού παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης (62' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (62' Πλεσί), Μαρίνος (78' Μαυρίας), Λουίς Γκαρθία, Σισέ

Ρουμπίν Καζάν (Κούρμπαν Μπερντίεβ): Ριζικόβ, Καλεσίν, Θέσαρ Νάβας, Μποκέτι, Ανσάλντι, Νομπόα, Νάτσο, Κασάεβ (86' Μπιστρόβ), Ριαζάντσεβ, Γκεκντενίζ Καραντενίζ (65' Μάρτινς), Κορνιλένκο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1885290

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...