Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟ κόντρα στη Ρούμπιν στο ΟΑΚΑ

Champions' League logoImage via WikipediaΠαιχνίδι χωρίς αύριο είναι το σημερινό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν (21:45 ΝΕΤ) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «πράσινοι», αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια του θεσμού θα πρέπει να κερδίσουν την Ρούμπιν.
Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίνη, Γκοβού, Λέτο, Ζιλμπέρτο και Καντέ γεγονός που τον πονοκεφαλιάζει εδώ και μέρες.

Ο Κοζανίτης τεχνικός, αναμένεται να παρατατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα δεξιά στην άμυνα, τον Σπυρόπουλο στα αριστερά της και τους Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στο κέντρο.

Στον άξονα, θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Σιμάο, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μαρινός, αριστερό ο Γκαρσία, ενώ ο Καραγκούνης θα βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Σισέ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι: Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Πλεσί, Δημούτσος, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος και Μαυρίας.

H προϊστορία


Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη ρωσική Ρουμπίν Καζάν, είναι η πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δυο ομάδων.

Η ελληνική ομάδα δεν έχει γενικά προϊστορία με ρώσικες ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού στο παρελθόν έχει μόνο μία φορά αγωνιστεί ενάντια στη Λοκομοτίβ Μόσχας (Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0, στις 5/12/2007 για το Κύπελλο UEFA).

Η αυριανή αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας για τους «πρασίνους», οι οποίοι θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τη νίκη, αφού απώλεια βαθμών θα σημάνει ουσιαστικά τον αποκλεισμό τους από τη διοργάνωση, μετά τις δύο ήττες τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο Γάλλος Στεφάν Λανού, ο οποίος έχει «σφυρίξει» άλλες τρεις φορές σε αγώνα ελληνικών ομάδων:

22/08/2007 Ελλάδα-Ισπανία 2-3 φιλικός αγώνας

27/11/2008 Ολυμπιακός-Μπενφίκα 5-1 Κύπελλο UEFA

29/09/2009 Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-0 Τσάμπιονς Λιγκ

Ο διαιτητής

Ο Γερμανός Μάνουελ Γκρέφε ορίστηκε από την UEFA στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρούμπιν Καζάν, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο 37χρονος ρέφερι έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν δύο αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων, ήτοι το παιχνίδι ΟΦΚ Βελιγραδίου-Πανιώνιος (β΄ γύρος Ιντερτότο, 2008) και τη φετινή συνάντηση ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε (πλέι οφ Εuropa League, 2010).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231064119#ixzz12uOIHf1c
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...