Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Μόνο στον τελικό οι «αιώνιοι»

Όπως συνέβαινε την τελευταία τριετία, έτσι και φέτος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα ανταμώσουν μόνο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εάν και εφόσον φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΚ δεν έβγαλε πρόωρο ντέρμπι λοιπόν. Στα προημιτελικά οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θα παίξουν εκτός έδρας με τον Πανελλήνιο και οι πρωταθλητές στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό. ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας και Άρης-Μαρούσι τα άλλα δύο ζευγάρια.

Αναλυτικά τα ζευγάρια (Μονοί αγώνες-13 Οκτωβρίου)

39 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας
40 Άρης-Μαρούσι
41 Πανελλήνιος-Ολυμπιακός
42 Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός

Ημιτελικοί(Διπλοί αγώνες)

Νικητής 42- Νικητής 40
Νικητής 39- Νικητής 41

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι μονοί και γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που αναγράφεται πρώτη, ενώ στα ημιτελικά οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές (29 Δεκεμβρίου και 9 Φεβρουαρίου). Η μετακίνηση φιλάθλων δεν επιτρέπεται και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου του 2011 σε γήπεδο, το οποίο θα επιλεγεί μετά το πέρας των ημιτελικής φάσης.

Ξέσπασμα Βασιλακόπουλου

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος (ΦΩΤΟ) ξεκίνησε λέγοντας πως νιώθει πολύ ιδιαίτερα που επιστρέφει σε αυτή τη θέση μετά από πολλά χρόνια και εν συνεχεία ανέφερε χαριτολογώντας: «Μέχρι τώρα ταλαιπωρούσα τους έξω, τώρα θα ταλαιπωρήσω τους μέσα»!

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ ξέσπασε με αφορμή τα τραγελαφικά γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του μπάσκετ και καταφέρθηκε για μία ακόμη φορά εναντίον της Ε.Ε.Α… «Η ΕΕΑ είναι μια... αρλούμπα. Είναι μια επιτροπή που δίνει το δικαίωμα σε δήθεν επιχειρηματίες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Κι αυτό προκαλεί αναξιοπιστία. Εισηγούμαι την κατάργηση της ΕΕΑ και την υπαγωγή των ΚΑΕ στο υπουργείο Εμπορίου. Από τη μια έχουμε αυτή την επιτροπή και από την άλλη το στοίχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...