Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-1

Με μια άνετη και δίκαιη νίκη -την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα- αποχαιρέτησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τους Πάμπλο Κοντρέρας και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μπροστά σε λίγους φιλάθλους, αφού δεν γέμισε η Τούμπα, ο Δικέφαλος επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού για την 15η αγωνιστική της Super League, όμως το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, λόγω των όσων έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όταν οι δύο παίκτες, που ήδη αποτελούν παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα, αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους στον τελευταίο τους... γύρο του θριάμβου.

Το ματς ξεκίνησε νωρίτερα από το προβλεπόμενο στην Τούμπα. Ξεκίνησε όταν οι Κοντρέρας και Βιεϊρίνια έκαναν την εμφάνισή τους, κρατώντας στα χέρια τους δύο εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, τις οποίες και άφησαν στη Θύρα 4. Οπως είναι λογικό, γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ τα δάκρυα των πρώην ασπρόμαυρων ζέσταναν κάπως την παγωμένη λόγω κρύου και... απουσίας κόσμου ατμόσφαιρα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν τίμησαν με την παρουσία τους ούτε το αντίο των Κοντρέρας-Βιεϊρίνια ούτε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που πάντως έκαναν καλά τη δουλειά τους κόντρα στην ομάδα της Λιβαδειάς. Με μεγάλο πρωταγωνιστή και καλύτερο παίκτη τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ διατήρησε το θετικό σερί του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τον Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, όμως η πρώτη παρουσία του νεαρού έλληνα αμυντικού ουδόλως "χάλασε" τη χημεία του Δικεφάλου. Απέναντι σε έναν ληθαργικό Λεβαδειακό, ο οποίος δεν απείλησε ποτέ τον 25χρονο έλληνα πορτιέρο, ο Ιβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 21', όταν ο Αθανασιάδης βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον σέρβο και αυτός πλάσαρε πανέμορφα τον Κυριακίδη.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 49'. Ο Φωτάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ιβιτς έστρωσε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Κλάους, που πολύ εύκολα έκανε το 2-0. Ο Παράσχος πέρασε στη συνέχεια τους Πόποβιτς και Ναπολεόνι, όμως ακόμα και με φουλ επιθετική διάθεση, ο Λεβαδειακός δεν απείλησε τον Γλύκο.

Το αντίθετο μάλιστα. Στο 84' ο Φαβάλι "χάρισε" την μπάλα στον Λάζαρ, ο οποίος έδωσε στον Αθανασιάδη, που πέτυχε με δυνατό σουτ το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι για το 3-0 του ΠΑΟΚ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ήταν η ώρα ενός ακόμη νεαρού να λάμψει. Ο Σταφυλίδης έκανε την ατομική ενέργεια από τα δεξιά, όμως το εξαιρετικό σουτ του έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

Κι ενώ απέμεναν ελάχιστα δευτερόλεπτα για το τελευταίο σφύριγμα, ο Γλύκος έκανε λάθος υπολογισμό σε κάθετη μπαλιά και ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να πλασάρει σωστά για το τελικό 3-1.                                    

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...