Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

BINTEO: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-1

Πληρώνοντας τις πολλές απουσίες του, αλλά και τις λάθος επιλογές του Φερέιρα (πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα), ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο!

Οι πράσινοι που διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι του Αντι πάνω στον Βύντρα στο 41', δεν είχαν καλή απόδοση και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με γκολ που πέτυχε ο Τοτσέ.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι το Τριφύλλι, αφού ο Μπουμσόνγκ τραυματίστηκε στο 78' και ενώ οι πράσινοι είχαν κλείσει τις αλλαγές τους. Με τον Καμαρά είχαν προηγηθεί οι Αγρινιώτες.

Χωρίς επιθετικό ο ΠΑΟO Ζεσουάλδο Φερέιρα τελικά παρέταξε τον Παναθηναϊκό χωρίς καθαρόαιμο φορ και με σύστημα 4-6-0! Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καπίνο, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ και Μπουμσόνγκ, αμυντικό χαφ ο Σιμάο με τον Κατσουράνη δίπλα του, δεξιά ο Ζεκά, αριστερά ο Μαυρίας και ο Καραγκούνης πίσω από τον Κλέιτον που... υποτίθεται έπαιζε στην επίθεση.
Δεν φοβήθηκε ο ΤεννέςΟ Μπάμπης Τεννές από την πλευρά του κατέβασε τον Παναιτωλικό με τον Μπλάζιτς στην εστία τους Σιόντη, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Αντι στην άμυνα, τους Μητρόπουλο, Μουμίν αμυντικά χαφ, τον Μπουμάλ αριστερά, τον Καμαρά δεξιά και τον Ρότσα πίσω από τον Καραμαλίκη που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.
Αδυνατούσαν να πατήσουν περιοχήΟι πράσινοι δίχως καθαρόαιμο φορ στην σύνθεσή τους αδυνατούσαν να πατήσουν στην περιοχή των "καναρινιών" και επί της ουσίας δεν απειλούσαν, αφού τα μακρινά σουτ των Κλέιτον, Μαυρία, Σπυρόπουλου δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον Μπλάζιτς.
Γκολ οφσάιντ ο ΕντζεγκουέλεΟι Αγρινιώτες μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στην επίτευξη τέρματος με κεφαλιά του Εντζεγκουέλε στο 20', ύστερα από φάουλ του Ρότσα, όμως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, γεγονός που υπέδειξε ο επόπτης Δημητριάδης και ανάγκασε τον Βοσκάκη να ακυρώσει το γκολ.
Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο ΠΑΟΟ Παναθηναϊκός είχε μία καλή στιγμή στο 38' μετά από ωραίο συνδυασμό των Ζεκά-Μαυρία-Καραγκούνη και σουτ του τελευταίου με τον Μπλάζιτς να αποκρούει, ενώ οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σπρώξιμο του Αντι πάνω στον Βύντρα στο 41', αλλά ο Βοσκάκης είχε διαφορετική άποψη και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι...
Φώναζαν πως ήθελαν ενίσχυση μπροστάΟι πράσινοι "φώναζαν" από μακριά πως χρειαζόντουσαν τόνωση στην επιθετική γραμμή, όμως ο Φερέιρα δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στο ημίχρονο, μολονότι είχε σηκώσει από το μισάωρο περίπου για ζέσταμα τους Πετρόπουλο, Τοτσέ και Μαρίνο. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε κάπως καλύτερα με τον Κλέιτον να έχει δύο σουτ τα οποία απέκρουσε ο Μπλάζιτς, ενώ στο 57' ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον Πετρόπουλο αντί του Καραγκούνη.
Προηγήθηκε με ΚαμαράΚόντρα στην ροή του αγώνα ο Παναιτωλικός βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί. Στο 62', λοιπόν, ύστερα από κάθετη πάσα του Ρότσα, ο Καμαρά βγήκε στην πλάτη των Καντέ και Μπουμσόνγκ, απέφυγε και τον Καπίνο που επιχείρησε έξοδο και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0 για τους Αγρινιώτες μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς από 6.000 φίλους των γηπεδούχων.
Φόρτωσε την επίθεση ο ΦερέιραΜετά το 1-0, ο μεν Τεννές ενίσχυση την μεσαία του γραμμή και την άμυνα με τους Παλαιολόγο και Κούσα να παίρνουν τις θέσεις των Σιόντη και Μουμίν, ο δε Φερέιρα τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο των Τοτσέ και Μαρίνου, αντί των Μαυρία και Ζεκά, γυρίζοντας το σύστημα σε καθαρό 4-4-2 με τους Πετρόπουλο και Τοτσέ να γεμίζουν την περιοχή του Παναιτωλικού.
Τραυματίστηκε ο Μπουμσόνγκ, με 10 οι πράσινοιΟι ατυχίες για τους πράσινους, όμως συνεχίστηκαν, αφού στο 78' ο Μπουμσόνγκ τραυματίστηκε (σ.σ. υπάρχουν φόβοι για κάταγμα) και από την στιγμή που οι αλλαγές είχαν κλείσει για τον Φερέιρα, οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Απόκρουση του αγώνα από ΜπλάζιτςΟ Παναθηναϊκός προσπάθησε στο φινάλε να σώσει οτιδήποτε σωνόταν και στο 87' έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Κατσουράνη να βγάζει τη σέντρα για τον Τοτσέ, που πλάσαρε τον Μπλάζιτς, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκανε την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας σε κόρνερ.
Η απάντηση του Τοτσέ και 1-1Τελικά, οι πράσινοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 94' με τον Τοτσέ, ο οποίος έδωσε... απαντήσεις (κυρίως στον προπονητή του), όταν υποδέχθηκε την εξαιρετική μπαλιά του Κλέιτον και με έξοχο σουτ έγραψε το τελικό 1-1 για τον Παναθηναϊκό.

                                    

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...