Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 1-0

Ενα γκολ του Ιβάν Μαρκάνο ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη». Οι Ερυθρόλευκοι αξιοποίησαν έστω και με το «ισχνό» και πολύ αγχώδες 1-0, το… δώρο που έκανε ο Παναθηναϊκός με την ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι δεν έχει να υπερηφανεύεται για την ποιότητά του, αλλά αυτό που μετρά για τους ποδοσφαιριστές του Ενρέστο Βαλβέρδε είναι πως το «τρίποντο» ήρθε, ασχέτως εάν τα επίπεδα απόδοσής τους δεν έφτασαν ποτέ στα στάνταρ που οι ίδιοι θα επιθυμούσαν. Συν έξι πόντοι, έστω και με δύο μας περισσότερα από το Τριφύλλι και επτά από την ΑΕΚ, βάζει ξανά τους Πειραιώτες σε θέση ισχύος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Την έκτη του διαδοχική νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός, που για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Ερέστο Βαλβέρδε τα βρήκε σκούρα απέναντι στο σύνολο του Γιώργου Δώνη, αλλά βρήκε λύση μέσω στημένης φάσης, έχοντας για χρυσό σκόρερ τον Μαρκάνο. Παρά την αγχωτική νίκη τους, οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις ισοπαλίες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και αφού απομακρύνθηκαν από την Ενωση, κρατούν την κορυφή στα χέρια τους σε σχέση με τους πράσινους (με δύο νίκες του ΠΑΟ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα συγκατοικούν στην πρώτη θέση).

Από την άλλη η ομάδα του Δώνη απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, ενώ αν δεν επέλεγε στο α' μέρος μία τελείως αμυντική τακτική, ενδεχομένως και να μπορούσε το θετικό αποτέλεσμα.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...